Trappehus-prosjektet

SLIK VAR UTLYNINGSTEKSTEN FOR ØNSKET ARBEIDE:

"Ønsker ferdigstillelse av utvendig trappehus i treverk. Grunnmur (utvendige mål: 2,5 m x 2,5 m) er oppført med Isoblokk på såle. Hulltagning til eksisterende kjeller er utført. Det gjenstår reisverk, påkobling til tak, evt. shingelarbeide på tak, utvendig panelering (weatherboard). Isolasjon og innvendig arbeide er planlagt som egeninnsats. Trapp er ikke prosjektert, men tilbud er av interesse. Ønsker arbeidet utført før høsten 2010."

Første utkast

Fra planer til virkelighet

19.juni 2010
Da er diverse tilbud (lagt ut på www.mittanbud.no) mottatt og evaluert.
Valget falt på ADAM AS. Prismessig var dette en behagelig overraskelse, selv om endringer ble gjort i siste øyeblikk før arbeidet skulle startes.

22. juli 2010
I dag kom 2 latviske snekkere med materialene. Vi hadde fått beskjed om at de skulle starte å snekre fredag 23. juli, men når de nå først var her, satte de like greit i gang med én gang.
Etter ca. 6 timer, inkl. lunsjpause, er de nå snart ferdige med hele reisverket. Jeg er IMPONERT!!
Har ikke sett på maken til arbeids-effektivitet. Blide, fornøyde og hyggelige latviske gutter. Riktignok en liten språkutfordring, men med tegninger, gestikulering, noen engelske ord og godt humør, var ikke dette noe som sakket arbeidet. Vi ble fort enige om det meste - også at det er et strålende vær å jobbe i.
Dette skal bli gøy å følge videre.😀
SJEKK UT BILDENE I MITT FOTOALBUM - HER FØLGES PROSESSEN VIDERE.

3. AUGUST 2010
DA VAR HELE JOBBEN GJORT!
I tillegg til oppsett av trappehus, ble det til at de også la nytt tak, malte nordveggen for oss og satt opp noe vindskier mm.
Budsjettet for tilbygget holdt, men grunnet alt det andre de gjorde i samme slengen, ble de totale kostnadene endel større. Uansett - dette arbeidet bare MÅTTE gjøres da vi har hatt vannlekkasje i det gamle taket.
Men klart, for en allerede anstrengt økonomi, ble dette et "løft" som vi nok skal få hygge oss med en tid fremover.
Men, som sagt, nå var jobben gjort!!
HURRA 😀

Nyeste kommentarer

03.03 | 01:00

Takk, Amy <3

02.03 | 19:23

Jeg kjenner ikke sønnen din, men han er like god som deg :) Hvil i fred Christian

02.03 | 14:54

Takk for fine ord, Vigdis

02.03 | 06:10

Cristian var en gutt du bare måtte like, Hadde mange gode samtaler med han, En ting var sikkert Han elsket sin familie høyt. .Hvil i fred Cristian